Isăilă: Suntem extrem de fericiţi, s-a încununat un an perfect pentru noi

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Daniel Isăilă, a declarat vineri seară, după câştigarea Cupei României, că este foarte fericit şi că acest succes reprezintă încununarea unui an perfect pentru el şi pentru elevii săi.

78 afișări
Imaginea articolului Isăilă: Suntem extrem de fericiţi, s-a încununat un an perfect pentru noi

Daniel Isaila (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Suntem extrem de fericiţi. S-a încununat un an perfect pentru noi. Suntem vicecampioni naţionali şi am câştigat Cupa în dauna campioanei. Când m-am întors la Astra am făcut-o cu gândul să câştigăm acest trofeu. Practic am jucat în deplasare, dar cu atât mai mare este meritul băieţilor că au trecut peste asta. Această victorie contează foarte mult în perspectiva sezonului viitor şi a luptei cu Steaua. Acest trofeu ne obligă la mai mult în sezonul viitor", a spus Isăilă.

El a precizat că ultimul lucru la care vrea să se gândească în acest moment este transferurile pentru sezonul viitor: "În această seară ultimul lucru la care vreau să mă gândesc sunt transferurile pentru viitorul sezon. Vreau doar să mă bucur".

Daniel Isăilă crede că Denis Alibec nu ar fi trebuit să fie eliminat. "A fost un contact de ambele părţi, dar nu cred că se impunea cartonaşul roşu. În acest moment nu pot fi supărat pe nimeni", a spus tehnicianul.

Isăilă a menţionat că dacă antrenorul Laurenţiu Reghecampf ar pleca "pe undeva" ar fi o pierdere pentru Steaua.

Formaţia Astra Giurgiu a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru prima oară în istorie, după ce a învins, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2, în urma loviturilor de departajare, echipa Steaua Bucureşti.

La loviturile de departajare pentru Steaua au marcat Keşeru şi Szukala, în timp ce Varela şi Pintilii au ratat. Pentru Astra au marcat Laban, Morais, Budescu şi Yazalde, iar Cristescu a ratat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici