Istvan Kovacs va arbitra meciul Dinamo - FC Botoşani, din etapa a doua a Ligii 1

Arbitrul Istvan Kovacs va conduce la centru meciul Dinamo Bucureşti - FC Botoşani, programat duminică, de la 21:00, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, în etapa a doua a Ligii 1, informează site-ul frf-cca.ro.

230 afișări
Imaginea articolului Istvan Kovacs va arbitra meciul  Dinamo - FC Botoşani, din etapa a doua a Ligii 1

Istvan Kovacs va arbitra meciul Dinamo - FC Botoşani, din etapa a doua a Ligii 1

Kovacs (Carei) îi va avea alături pe tuşierii Ovidiu Artene şi Vladimir Urzică, din Vaslui, respectiv Piatra Neamţ, şi pe rezerva Andrei Antonie, din Bucureşti.

Observatori vor fi Cornel Sorescu (Piteşti/CCA) şi Mircea Călin (Bucureşti/LPF).

La prima partidă a zilei, programată între CSM Poli Iaşi şi Gaz Metan Mediaş, de la 18:30, pe stadionul Emil Alexandrescu, a fost delegat bucureşteanul George Rădulescu. La cele două margini vor fi Ciprian Danşa şi Marius Marchidanu, din Satu Mare, respectiv Brăila, iar rezervă, gălăţeanul Adrian Cojocaru.

Costin Toma (Piatra Neamţ/CCA) şi Octavian Goga (Braşov) vor fi cei doi observatori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici