Iuliana Demetrescu, candidată pentru FIFA Women’s World Cup 2023

Iuliana Demetrescu a fost selectată de FIFA pentru a fi candidată la participarea, în calitate de arbitru, la Campionatul Mondial de Fotbal Feminin din 2023, organizat în Australia şi Noua Zeelandă, informează frf.ro.

130 afișări
Imaginea articolului Iuliana Demetrescu, candidată pentru FIFA Women’s World Cup 2023

Iuliana Demetrescu, candidată pentru FIFA Women’s World Cup 2023

Forul international a ales 56 de arbitri şi 100 de arbitri asistenţi din peste 750 de oficiali de joc pentru a fi candidaţi în proiectul „Road to AUS/NZL”.

Iuliana Demetrescu va intra într-un program de monitorizare desfăşurat de FIFA. Fiecare candidat va primi un antrenor tehnic, care îi va monitoriza progresul şi va oferi feedback către FIFA.

În 2019, Iuliana Demetrescu a arbitrat finala Campionatului European Feminin U17, iar în acest an a urcat pe lista FIFA în categoria Elite şi a fost la centru în amicalul disputat de România U21 cu Finlanda U21.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici