Ivanisevic părăseşte cantonamentul lui Djokovic de la Torino. Fiul său are COVID

Croatul Goran Ivanisevic, care face parte din staff-ul de pregătire al lui Novak Djokovic, a părăsit cantonamentul de pregătire al sârbului, de la ATP Finals, de la Torino, după ce fiul său a fost depistat pozitiv la COVID-19.

2207 afișări
Imaginea articolului Ivanisevic părăseşte cantonamentul lui Djokovic de la Torino. Fiul său are COVID

Ivanisevic părăseşte cantonamentul lui Djokovic de la Torino. Fiul său are COVID

ATP Finals de la Torino este în plină desfăşurare şi spectatorii au revenit încet-încet în tribune, însă pandemia e departe de a fi trecut. Fiul lui Goran Ivanisevic a contractat virusul, motiv pentru care croatul a ales să părăsească Torino şi să-şi viziteze fiul.

Djokovic l-a adus cu el pe Ivanisevic la Turneul Campionilor, acesta fiind considerat de sârb un atu important, încă de când acesta s-a alăturat numărului 1 mondial.

Cei doi au colaborat pentru obţinerea unora dintre cele mai mari succese pe care Djokovic le-a obţinut în ultima vreme, iar faptul că el va lipsi de la eveniment, s-ar putea să fie o provocare.

Djokovic nu va fi însă singur, deoarece membrii obişnuiţi ai echipei sale: Marian Vajda, Marco Panichi şi Ulises Badio sunt alături de el.

Nu este clar dacă Ivasenivic va reveni la eveniment şi dacă i se va permite să revină având în vedere circumstanţele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici