Jamie Vardy a confirmat că filmul despre viaţa sa va fi gata în 2017 - VIDEO

Jamie Vardy (29 de ani), proaspătul campion al Angliei cu Leicester City, a acordat un interviu publicaţiei ESPN Brazilia, în care a dezvăluit detalii despre petrecerea de după cucerirea titlului, ţinută în propria casă, dar şi despre filmul vieţii sale care se va fi lansat anul viitor.

208 afișări
Imaginea articolului Jamie Vardy a confirmat că filmul despre viaţa sa va fi gata în 2017 - VIDEO

Jamie Vardy a confirmat că filmul despre viaţa sa va fi gata în 2017

Atacantul englez şi-a elogiat colegii susţinând faptul că mentalitatea pozitivă, unitatea grupului şi spiritul de luptă a ajutat la realizarea acestei performanţe unice în fotbal. Sezonul trecut, Leicester s-a salvat cu greu de la retrogradare, iar anul acesta a reuşit să producă o surpriză imensă în Premier League.

Vardy a dezvăluit motivul pentru care jucătorii au decis să urmărească meciul decisiv pentru titlu, dintre Tottenham şi Chelea, în casa sa: "Nu a fost o petrecere exagerată. Am hotărât să ne strângem toţi ca să vedem meciul pentru că, ne-am gândit, ca echipă, că e mai bine să-l urmărim împreună decât să stăm separaţi. A fost o senzaţie plăcută să fim toţi în acelaşi loc, să ne bucurăm, iar faptul că facem totul în echipă este şi mai plăcut", a spus Vardy.

Fotbalistul britanic a confirmat şi filmul care se va face despre viaţa sa, susţinând că acesta va fi gata în 2017. Acesta a muncit, până la 23 de ani, într-o fabrică, iar Leicester l-a cumpărat, în 2012, de la Fleetwood Town. În acest sezon, Vardy a marcat 24 de goluri pentru echipa patronată de thailandezul Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

"În 2017, cred, că va fi gata. Sunt mai multe lucruri de adăugat, de aceea nu cred că va fi gata până atunci. Sper să decurgă totul conform planului", a declarat Jamie Vardy, pentru sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici