Jaqueline Cristian a băgat spaima în adversară, la debutul la Transylvania Open

  • Tenismena română Jaqueline Cristian (105 WTA) a debutat marţi după-amiază la turneul de tenis 250 WTA Transylvania Open, de la Cluj Napoca, în compania slovenei Kaya Juvan (98 WTA).
  • Cristian a ales să-şi facă intrarea în mod original, într-o costumaţie inedită.
797 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian a băgat spaima în adversară, la debutul la Transylvania Open

Jaqueline Cristian a băgat spaima în adversară, la debutul la Transylvania Open

În ton cu mascota turneului, reprezentată de Contele Dracula, Jaqueline Cristian a ales o ţinută de culoare roşie, peste care a îmbrăcat o pelerină neagră, cu guler înalt şi boruri de culoare roşie, în stilul recunoscut al celebrului personaj transilvănean, inventat de Bram Stoker şi ecranizat apoi în nenumărate variante de cinematografia mondială.

Jaqueline Cristian, beneficiara unui wild-card, s-a luptat cu Kaja Juvan pentru un loc în turul secund al turneului, unde o poate întâlni pe australianca Ajla Tomljanovic, cape de serie numărul 5. Cristian a câştigat cu scorul 2-6, 7-6 (8), 7-6 (3). În setul doi, românca a salvat două mingi de meci.

Partidele de la Cluj se dispută fără spectatori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici