Jean Todt va candida pentru al doilea mandat la conducerea FIA

Francezul Jean Todt, în vârstă de 67 de ani, a anunţat, sâmbătă, că va candida în această toamnă pentru al doilea mandat consecutiv de preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA).

74 afișări
Imaginea articolului Jean Todt va candida pentru al doilea mandat la conducerea FIA

Jean Todt va candida pentru al doilea mandat la conducerea FIA

"Nu vă îngrijoraţi, voi candida", le-a spus Todt jurnaliştilor prezenţi la calificările pentru Marele Premiu de Formula 1 al Italiei.

Jean Todt s-a arătat foarte mulţumit şi onorat de susţinerea arătată, într-o conferinţă de presă a FIA, de către mai mulţi dintre foştii săi colegi responsabili ai echipelor de F1.

"Mai avem cale de străbătut. E ca şi cum ai vrea să escaladezi Annapurna, la 9.000 de metri, şi te-ai afla abia la 3.000 de metri", a spus Todt despre primul său mandat.

Francezul a fost ales la conducerea FIA, în 2009, cu 135 de voturi, în timp ce contracandidatul său de atunci, finlandezul Ari Vatanen, a primit 49 de voturi. La alegerile din acest an, contracandidatul lui Todt va fi britanicul David Ward (56 de ani), care a fost 12 ani directorul general al Fundaţiei FIA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici