JO de Iarnă: Chinezii Shen Xue şi Zhao Hongbo ocupă primul loc după programul scurt la perechi

Cuplul chinez Shen Xue şi Zhao Hongbo a ocupat primul loc în cadrul programului scurt al probei de perechi de la patinaj artistic, la Jocurile Olimpice de la Vancouver, cu un record de puncte, 76,66.

14 afișări
Imaginea articolului JO de Iarnă: Chinezii Shen Xue şi Zhao Hongbo ocupă primul loc după programul scurt la perechi

JO de Iarnă: Chinezii Shen Xue şi Zhao Hongbo ocupă primul loc după programul scurt la perechi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Shen Xue şi Zhao Hogbo, de trei ori campioni mondiali, au revenit pe gheaţă după ce în 2007 s-au retras pentru a se căsători şi a se dedica vieţii de cuplu.

Realizând un program fără greşeală pe melodia "Who wants to live forever" a trupei Queen ei şi-au îmbunătăţit recordul stabilti în urmă cu două luni (75,36).

"Este un nou început pentru un nou an", a declarat Zhao Hongbo, cel mai în vârstă patinator de la aceste jocuri (36 de ani).

Marii rivali, germanii Aliona Savcenko şi Robin Szolkowy, de două ori campioni mondiali, au ocupat locul doi, cu 75,96 puncte, după ce au evoluat pe muzica lui Stephen Sondheim, "Send in the clowns".

Perechea Yuko Kavaguti şi Alexander Smirnov, campioana europeană, s-a clasat pe locul trei, cu 74,16 puncte.

Programul liber va avea loc luni, la Vancouver (marţi dimineaţă în România).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici