Jo Jo Dan l-a învins prin KO tehnic pe Iwan Azore şi a cucerit titlul WBC din Caraibe

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, l-a învins, la Port-of-Spain (Trinidad Tobago), prin KO tehnic în repriza a treia, pe Iwan Azore (Guyana) şi a cucerit titlul vacant de la categoria semimijlocie, versiunea WBC din Caraibe (CABOFE), informează site-ul fightnews.com.

376 afișări
Imaginea articolului Jo Jo Dan l-a învins prin KO tehnic pe Iwan Azore şi a cucerit titlul WBC din Caraibe

Jo Jo Dan l-a învins prin KO tehnic pe Iwan Azore şi a cucerit titlul WBC din Caraibe (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Jo Jo Dan, care a ajuns la 29 de victorii la profesionişti, dintre care 14 prin KO, a mai cucerit şi titlul Universal Boxing Organizations (UBO).

"Sunt onorat să câştig atât titlul CABOFE, cât şi pe cel UBO. Mă bucur că am avut oportunitatea să lupt, deoarece mulţi mi-au contestat poziţia în clasamentul categoriei. Nu am mai boxat din februarie şi acest lucru s-a văzut puţin, dar mi-am intrat repede în ritm. Îmi voi lua o săptămână de vacanţă după care voi reveni în sala de antrenament. Sper să mai lupt de două ori în acest an", a declarat Jo Jo Dan.

Promotorul pugilistului român, Chris Gănescu, a spus că speră ca adversarii să nu-l mai refuze pe Jo Jo Dan. "Vreau să le mulţumesc organizatorilor pentru această gală. Jo Jo Dan şi-a făcut fani noi în Trinidad Tobago. Am fost primiţi cu căldură aici şi apreciem ospitalitatea gazdelor. Jo Jo Dan este pregătit pentru numele mari ale acestei categorii şi sper ca el să nu mai fie refuzat de aceştia", a afirmat Gănescu.

Jo Jo Dan trebuia să boxeze iniţial cu Floyd Trumpet (Trinidad Tobago), dar acesta a anulat întâlnirea după ce şi-a spart nasul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici