JOCURILE OLIMPICE - Ciclistul Bradley Wiggins, campion olimpic în proba de contratimp

Ciclistul britanic Bradley Wiggins a câştigat, miercuri, medalia de aur în proba de contratimp de la Jocurile Olimpice de la Londra. Wiggins, în vârstă de 32 de ani, a încheiat cursa cu timpul de 50 de minute şi 39 de secunde, fiind urmat de germanul Tony Martin, la 42 de secunde, şi de compatriotul său Christopher Froome, la un minut şi opt secunde.

158 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE - Ciclistul Bradley Wiggins, campion olimpic în proba de contratimp

Bradley Wiggins (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bradley Wiggins, care în urmă cu zece zile a câştigat Turul Franţei, a adus a doua medalie de aur pentru Marea Britanie la JO de la Londra. Britanicul se află la a patra medalie olimpică de aur, dar prima într-o probă pe şosea, celelalte fiind obţinute pe velodrom.

Wiggins a devenit sportivul britanic cu cele mai multe medalii la Jocurile Olimpice, şapte, devansându-l pe canotorul Steve Redgrave, care obţinuse şase medalii, dintre care cinci de aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici