JOCURILE OLIMPICE de iarnă - Preşedinte CIO: Mai sunt câteva lucruri de reglat la Soci

Preşedintele Comitetului Olimpic Internaţional (CIO), Thomas Bach, a declarat, duminică, că mai sunt câteva lucruri de reglat din punct de vedere logistic pentru Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci.

221 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE de iarnă - Preşedinte CIO: Mai sunt câteva lucruri de reglat la Soci

JOCURILE OLIMPICE de iarnă - Preşedinte CIO: Mai sunt câteva lucruri de reglat la Soci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Există încă unele probleme de rezolvat. Suntem în contact cu Comitetul de Organizare şi suntem optimişti că problemele vor fi rezolvate în zilele următoare. Totul merge bine", a spus Bach.

Câţiva reprezentanţi ai presei au ajuns joi şi vineri în staţiunea Krasnaia Poliana, la 40 de kilometri de Soci, şi au descoperit că hotelul unde aveau camere rezervate nu este încă finalizat.

Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci vor începe la 7 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici