Jocurile Olimpice de la Soci: Puchianu - locul 30 la biatlon 10 km sprint

Sportivul român Cornel Puchianu s-a clasat, sâmbătă, pe locul 30 în proba masculină de sprint 10 kilometri din cadrul concursului de biatlon de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci.

167 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice de la Soci: Puchianu - locul 30 la biatlon 10 km sprint

JO-Soci: Puchianu - locul 30 la biatlon 10 km sprint (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Puchianu a încheiat proba cu timpul 25:50.7.

Proba a fost câştigată de norvegianul Ole Einar Bjoerndalen (24:33.5). Medalia de argint a fost câştigată de austriacul Dominik Landertinger (24:34.8), iar pe poziţia a treia s-a clasat cehul Jaroslav Soukup (24:39.2).

Prin această performanţă, Bjoerndalen a egalat recordul de 12 medalii câştigate la JO de iarnă, ce era deţinut până acum de compatriotul său Björn Daehlie.

Acesta este al şaptelea titlu olimpic din cariera lui Ole Einar Bjoerndalen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici