Joe Biden va merge în Brazilia pentru Cupa Mondială de fotbal

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, va merge în Brazilia pentru Cupa Mondială de fotbal, care începe la 12 iunie, a anunţat, luni, Casa Albă.

51 afișări
Imaginea articolului Joe Biden va merge în Brazilia pentru Cupa Mondială de fotbal

Joe Biden (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Biden va asista la un meci al echipei americane, conform comunicatului de la Casa Albă, în care nu se precizează însă despre ce partidă este vorba.

"Din punct de vedere istoric fotbalul nu este sportul nostru, dar 25 de milioane de persoane joacă fotbal în SUA, din care 80 la sunt tineri care vor continua să joace şi să adore acest sport în anii următori", a spus Biden într-o ceremonie la Departamentul de Stat unde a fost expus trofeul Cupei Mondiale.

"Lumea întreagă trebuie să ştie că suntem pregătiţi să jucăm", a mai spus vicepreşedintele american.

La CM, SUA face parte din grupa G, alături de Ghana (16 iunie), Germania (26 iunie) şi Portugalia (22 iunie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici