Joel Thomas a semnat cu Dinamo: Sunt fericit, sper să am un sezon bun

Atacantul Joel Thomas, care a evoluat sezonul trecut la CS Turnu Severin, a declarat, marţi, la INMS, unde a efectuat vizita medicală, că este fericit că a semnat un contract cu Dinamo, echipă alături de care speră să aibă un sezon bun.

445 afișări
Imaginea articolului Joel Thomas a semnat cu Dinamo: Sunt fericit, sper să am un sezon bun

Joel Thomas (Imagine: Aleksandar Djorovic/Mediafax Foto)

"Totul e în regulă la vizita medicală. Am semnat contractul, sunt fericit şi sper să am un sezon foarte bun cu Dinamo. Acum urmează o perioadă de pregătire în care încercăm să acumulăm cât mai mult pentru a fi în formă în noul sezon. Nu mi-am propus să marchez un număr de goluri. Eu înscriu, dar dau şi pase de gol, aşa că din punctul meu de vedere voi încerca să joc cât mai bine şi să am un sezon cât mai bun. Nu stabilesc eu obiectivul echipei, acum vom începe o perioadă de pregătire, eu sunt doar un jucător şi voi da totul alături de ceilalţi jucători din lot. Ştiu câţiva jucători de la Dinamo", a declarat Thomas.

Mijlocaşul Andrei Vaştag, care a jucat anul trecut la Viitorul Constanţa, s-a arătat încântat că s-a întors la Dinamo şi spune că a fost foarte greu să-l convingă pe tatăl său, fostul pugilist Francisc Vaştag, să facă acest pas: "Sunt bucuros că am revenit la Dinamo, e un sentiment plăcut. Mi-am dorit foarte mult să ajung în Ştefan cel Mare. Am mai trecut pe aici, dar eram destul de mic şi nu puteam face faţă presiunii şi obiectivelor pe care le avea atunci echipa. Acum mă simt în stare să fac acest lucru şi de aceea am ales să vin aici. Pentru mine e alegerea cea mai bună. Dintre toate ofertele pe care le-am avut Dinamo mi-a făcut-o pe cea mai bună. Cel mai greu de convins a fost tatăl meu în ceea ce priveşte acest transfer. Nici eu nu am înţeles de ce, dar până la urmă l-am convins. Nu a avut de ales. Nu e stelist, dar a fost puţin supărat pentru ceea ce mi s-a întâmplat data trecută. Nu credeam că mă voi mai întoarce la Dinamo, că voi mai avea oferte din partea acestui club, dar m-au urmărit cât am jucat la Constanţa. Ştiam că domnul Mulţescu se bazează pe tineri, care are de construit o echipă nouă, dornică de performanţă. Trebuie să muncesc mult, cerinţele sunt mari".

Mijlocaşul Sorin Strătilă a declarat că îşi doreşte să continue la Dinamo, singurii jucători de care gruparea "alb-roşie" s-a despărţit fiind Cristian Scutaru şi Nicolae Muşat. "Suntem 33 de jucători, cred că suntem destui. Doar Scutaru şi Muşat am înţeles că au plecat. Eu nu vreau, mai am doi ani de contract cu Dinamo. Mie nu mi s-a propus reducerea salariului, era mic. Mi s-a redus în iarnă. Trebuie să ne îndeplinim toate obiectivele pe care le avem în acest an. Dinamo în fiecare an se gândeşte la titlu, acum trebuie să şi putem", a spus Strătilă.

Jucătorii dinamovişti au efectuat marţi dimineaţa vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă.

FC Dinamo va efectua un stagiu de pregătire la Poiana Braşov, în perioada 22-29 iunie, urmând ca între 1 şi 13 iulie să urmeze un program de pregătire în Anglia, unde sunt programate mai multe partide amicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici