Jordi Alba şi Sergio Ramos spun că meciul pierdut în faţa Olandei a fost "un accident"

Fundaşii spanioli Jordi Alba şi Sergio Ramos au declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Curitiba, că meciul pierdut în faţa reprezentativei Olandei cu scorul de 1-5 a fost "un accident"şi au făcut apel la unitate înaintea partidei de săptămâna viitoare cu Chile.

159 afișări
Imaginea articolului Jordi Alba şi Sergio Ramos spun că meciul pierdut în faţa Olandei a fost "un accident"

Jordi Alba şi Sergio Ramos spun că meciul pierdut în faţa Olandei a fost "un accident" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am avut cu toţii o zi proastă, la nivel de echipă, şi nu trebuie să se tragă concluzii. Cred că jucătorii sunt mai uniţi ca niciodată, suntem plini de dorinţă. Să nu uităm meciul de vineri, dar acesta să ne motiveze", a spus Ramos.

Echipa Spaniei are programat următorul meci din grupele CM, miercuri, cu Chile.

"Echipa este bine fizic, am venit în formă pentru a juca la Cupa Mondială", a afirmat şi Jordi Alba, respingând orice justificare legată de căldură sau de faptul că sezonul în Spania este lung. "Nu este o scuză. A fost un accident. Am primit goluri stupide, pe care în mod normal nu ar fi trebuit să le încasăm. Este surprinzător că am primit cinci goluri, dar trebuie să mergem înainte", a adăugat el.

Sergio Ramos este de părere că se se considera că echipa Spaniei, campioana mondială en titre, este "la finalul unui ciclu" ar fi "o adevărată nebunie".

"Nu am avut startul de competiţie visat, dar suntem foarte motivaţi", a menţionat Ramos. "Când pierzi nu există scuze. Scuzele sunt pentru rataţi. Spania are mentalitate de învingătoare şi acest lucru nu se va schimba. Trebuie să rămânem uniţi, împreună şi să ne gândim la următorul meci", a concluzionat Sergio Ramos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici