Jordi Roura: Intrarea lui Messi a schimbat jocul, este un fotbalist fundamental

Antrenorul secund al echipei FC Barcelona, Jordi Roura, a declarat, miercuri seară, după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, că intrarea pe teren a atacantului Lionel Messi a schimbat jocul, precizând că argentinianul este un fotbalist fundamental, informează site-ul oficial al UEFA.

382 afișări
Imaginea articolului Jordi Roura: Intrarea lui Messi a schimbat jocul, este un fotbalist fundamental

Jordi Roura: Intrarea lui Messi a schimbat jocul, este un fotbalist fundamental

"Suntem fericiţi şi mândri de echipa noastră. Această partidă a fost foarte grea, în faţa unui adversar dificil. Am avut multe absenţe, dar am demonstrat că avem suficientă calitate pentru a ne atinge obiectivul. Suntem mândri că am ajuns în semifinale şi am eliminat o echipă puternică. Am avut o înţelegere cu Lionel Messi şi am pus-o în practică. Este un jucător fundamental şi a fost de ajuns să intre pe teren pentru ca meciul să se schimbe. Nu am preferinţe pentru adversarul din semifinale. În această fază au ajuns cele mai bune patru echipe din Europa. Va fi dificil indiferent de adversar", a spus Roura.

Formaţia spaniolă FC Barcelona s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a remizat, miercuri seară, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu echipa franceză Paris Saint-Germain, în manşa retur a sferturilor de finală ale competiţiei. Pentru FC Barcelona a marcat Pedro '71, iar pentru Paris Saint-Germain a înscris Pastore '50.

În tur, scorul a fost egal, 2-2, iar catalanii au acces în semifinale datorită faptului că au marcat mai multe goluri în deplasare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici