Jordi Roura spune că înfrângerea din meciul cu Real Madrid nu ar trebui transformată într-o dramă

Antrenorul secund al echipei FC Barcelona, Jordi Roura, a declarat, după înfrângerea suferită în meciul cu Real Madrid, scor 1-3, că acest eşec nu ar trebui transformat într-o dramă, dar recunoaşte în acelaşi timp că formaţia sa nu prea este în formă în acest moment.

229 afișări
Imaginea articolului Jordi Roura spune că înfrângerea din meciul cu Real Madrid nu ar trebui transformată într-o dramă

Jordi Roura spune că înfrângerea din meciul cu Real Madrid nu ar trebui transformată într-o dramă (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Cred că am pierdut meciul din această seară la anumite situaţii punctuale, în care Realul a fost foarte puternică. Ştiam calităţile Realului la contraatacuri şi am greşit prin lipsă de concentare tocmai la acest gen de situaţii. Astfel de confruntări se joacă la detalii. În tur, noi am fost superiori, dar în această seară ei au fost mai eficienţi decât noi. Evident, este o decepţie pentru noi, dar nu am nicio îndoială că jucătorii vor răspunde pozitiv, la fel cum au făcut-o de fiecare dată după un eşec. Înfrângerea aceasta şi cea cu Milan ne arată că nu prea suntem în formă, dar nu cred că putem vorbi de o criză. Nu ar trebui să dramatizăm, trebuie să ne concentrăm pe viitor, mai ales la meciul din Liga Campionilor cu Milan, atât de important pentru noi. Iar în campionat trebuie să ne păstrăm ritmul", a spus Roura.

Echipa Real Madrid s-a calificat în finala Cupei Spaniei, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), formaţia FC Barcelona, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. În tur a fost 1-1.

FC Barcelona dispută, la 12 martie, manşa retur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, cu AC Milan. Catalanii au pierdut meciul tur, care a avut loc la Milano, cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici