Jose Mourinho: A fost foarte greu să-l las pe Mata să plece la Manchester United

Managerul grupării Chelsea, Jose Mourinho, a declarat că i-a fost extrem de greu să-l lase pe mijlocaşul spaniol Juan Mata să plece la Manchester United.

102 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho: A fost foarte greu să-l las pe Mata să plece la Manchester United

Juan Mata (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Sunt decizii pe care un manager trebuie să le ia, dar pentru mine a fost o decizie foarte grea. Îmi plăcea să-l am în echipa mea. Dar să ai un jucător în această situaţie este greu. El merita să-l lăsăm să plece pentru a putea juca regulat. Îmi place ca oamenii să fie fericiţi. Îmi pare rău că nu l-am putut face fericit aici, sunt foarte trist, dar îmi construiesc echipa în jurul lui Oscar ca număr 10", a declarat Mourinho, conform BBC.

El susţine că fanii de pe Stamford Bridge îl vor aplauda pe Mata, atunci când acesta va juca împotriva echipei Chelsea: "Cred că este un jucător care rămâne în sufletul fanilor şi în inimile colegilor. Am petrecut cu el şase luni şi mi-a plăcut foarte mult. Imaginaţi-vă cum este pentru oameni care au fost cu el trei ani. El rămâne în istoria clubului - a câştigat trofee importante şi fanii l-au iubit. Va veni într-o zi aici în tricoul echipei Manchester Unite şi fanii îi vor arăta că-l iubesc", a adăugat Mourinho.

Internaţionalul spaniol Juan Mata a semnat, sâmbătă seară, un contract cu gruparea Manchester United, a anunţat clubul englez, care precizează că transferul jucătorului de la Chelsea Londra s-a făcut în schimbul unei sume record, de 37,1 milioane de lire sterline (aproape 45 de milioane de euro).

Juan Mata era legitimat la Chelsea Londra din 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici