Jose Mourinho pleacă de la Manchester United lăsând în urmă o factură de hotel URIAŞĂ. Angajaţii, cu lacrimi în ochi

Ştirile au fost dominate de plecarea lui Jose Mourinho de la Manchester United, precum şi de factura camerei de hotel a portughezului.

27670 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho pleacă de la Manchester United lăsând în urmă o factură de hotel URIAŞĂ. Angajaţii, cu lacrimi în ochi

Jose Mourinho pleacă de la Manchester United lăsând în urmă o factură de hotel URIAŞĂ

După ce a decis să nu cumpere o casă sau un apartament pe timpul contractului de doi ani şi jumătate la clubul sportiv, antrenorul de 55 de ani a locuit într-un apartament de lux al prestigiosului Hotel Lowry din Manchester, Marea Britanie.

A fost raportat că Mourinho a locuit într-un apartament de lux numit Riverside, care conţine un dormitor cuprinzător, o cameră de zi, o zonă de luat masa dar şi o mică chicinetă. De asemenea, conformul numelui său, apartamentul oferă vedere asupra râului Irwell care traversează oraşul Manchester şi este decorat cu opere de artă originale de la faimosul artist local Alan Rankle.

Hotelul de cinci stele a declarat pentru CNN Sport că nu „oferă comentarii cu privire la detaliile oaspeţilor care stau în incinta hotelului, deoarece ne mândrim cu intimitatea şi discreţia pe care o oferim”, însă, potrivit site-ului The Lowry, apartamentul de lux pe care îl ocupa Mourinho ar fi costat puţin peste 600 de euro pe noapte. Antrenorul a locuit în apartament timp de 895 de nopţi deci asta duce la aproximativ 595.530 de euro, asta presupunând că Mourinho nu ar fi folosit deloc şi alte servicii ale hotelului.

Vorbind despre condiţiile sale de viaţă, Mourinho a confirmat că era foarte fericit cu împrejurimile sale temporare. „Apartamentul este în Hotelul Lowry, dar este un apartament fantastic şi ar fi dificil să găsesc altul cu aceleaşi condiţii, aşa că să nu-i pare rău nimănui pentru mine", a declarat el în luna mai într-un interviu acordat postului de ştiri BBC.

Se pare însă că foştii săi jucători nu sunt singurele persoane nemulţumite de plecarea lui Mourinho. Potrivit unor surse, chiar şi personalul hotelului suferă. Alţi locuitori ai hotelului au declarat că mulţi dintre angajaţi au fost văzuţi cu lacrimi în ochi după ce portughezul şi-a luat rămas bun de la ei.

Articol scris de Ioana Scholler

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici