Juan Martin Del Potro s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor

Tenismanul argentinian Juan Martin Del Potro s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, sâmbătă, după ce s-a impus, cu scorul de 7-6 (7/3), 4-6, 6-3, în faţa elveţianului Roger Federer.

142 afișări
Imaginea articolului Juan Martin Del Potro s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor

Juan Martin Del Potro s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor (Imagine: AFP - MediafaxFoto)

Spaniolul David Ferrer nu îl va putea depăşi pe sud-american nici dacă îl va învinge pe sârbul Janko Tipsarevici în ultimul meci din grupa B, în această seară, deoarece va fi devansat de Del Potro la setaveraj.

Federer va încheia pe primul loc în grupă, iar Del Potro al doilea, dacă Ferrer îl va învinge pe Tipsarevici. În cazul unei înfrângeri a lui Ferrer, Del Potro va termina pe primul loc, iar Federer al doilea.

Din grupa A, s-au calificat în semifinale sârbul Novak Djokovici şi britanicul Andy Murray.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici