Jucătorii de la FC Vaslui au reluat antrenamentele, deşi antrenorul le dăduse liber

Echipa FC Vaslui a reluat antrenamentele miercuri dimineaţă după două zile libere avute în urma jocului de duminică, de la Sibiu, cu Gaz Metan Mediaş (scor 0-0), şedinţa de pregătire fiind condusă de jucători, în absenţa stafului tehnic.

20 afișări
Imaginea articolului Jucătorii de la FC Vaslui au reluat antrenamentele, deşi antrenorul le dăduse liber

Jucatorii de la FC Vaslui au reluat antrenamentele, deşi antrenorul le dăduse liber (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Şedinţa de pregătire a fost condusă de jucătorii Adailton Martins, Wesley Lopes şi Daniel Pancu, în absenţa antrenorilor. Tehnicianul Juan Ramon Lopez Caro transmisese conducerii clubului, la sfârşitul săptămânii trecute, că echipa are liber până vineri inclusiv.

Miercuri, jucătorii vor efectua un nou antrenament, de la ora 18.00. Este prima zi cu două şedinţe de pregătire şi primul antrenament în nocturnă, de la sosirea tehnicianului spaniol la FC Vaslui.

Lotul va mai efectua, joi şi vineri, antrenamente bazate pe pregătirea fizică.

Deşi antrenorul principal a stabilit primul antrenament de după mini-vacanţă pentru sâmbătă la ora 10.30, conducerea clubului a programat un meci amical cu formaţia Dacia Chişinău, în deplasare, sâmbătă, la ora 15.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici