Jucătorii dinamovişti au aruncat fanilor fulare în care se aflau torţe

Jucătorii dinamovişti au aruncat mingi şi fulare înnodate în sectorul fanilor echipei Dinamo, la meciul cu Steaua, în aceste fulare aflându-se torţe, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Florin Hulea.

249 afișări
Imaginea articolului Jucătorii dinamovişti au aruncat fanilor fulare în care se aflau torţe

Jucătorii dinamovişti au aruncat fanilor fulare în care se aflau torţe - Jandarmerie (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Jucătorii echipei Dinamo au aruncat, înainte de meci, în sectorul unde se află fanii dinamovişti mingi şi fulare înnodate. Unul din fulare a fost prins de către un jandarm, iar înăuntru se afla patru torţe. Mâine vom avea imaginile de la Digi TV şi cine se va face vinovat, va suporta consecinţele legii şi se va merge până acolo încât i se va întocmi dosar penal, confom legii 4, pentru introducerea de materiale pirotehnice în interioul stadionului. Se pare că toate fularele aruncate în galeria dinamovistă au fost la fel", a declarat pentru MEDIAFAX Florin Hulea.

Fanii dinamovişti, care avea bilete rezervate în partea de sus a peluzei, au rupt gardurile cu o jumătate de oră înainte de meci şi au ajuns aproape de teren. În momentul în care jucătorii dinamovişti au ieşit la încălzire, fiecare dintre aceştia a aruncat către fani câte un fular şi câte o minge.

În minutul 14, fanii dinamovişti au afişat un banner pe care scria: "Tot noi", au aprins zeci de torţe, iar dintre acestea două au ajuns pe teren. Meciul a fost întrerupt pentru un minut. Suporterii Stelei de la Peluza Sud au ripostat dar forţele de ordine au intervenit şi au calmat spiritele.

La ora transmiterii acestei ştiri, meciul Steaua - Dinamo, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, se află în desfăşurare, scorul fiind 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici