Jucătorii dinamovişti au vacanţă până la 10 iunie

Jucătorii echipei Dinamo vor avea vacanţă până la 10 iunie, când, la ora 12.00, va avea loc reunirea lotului în vederea reluării pregătirilor pentru noul sezon competiţional, informează site-ul oficial al grupării dinamoviste.

81 afișări
Imaginea articolului Jucătorii dinamovişti au vacanţă până la 10 iunie

Jucătorii dinamovişti au vacanţă până la 10 iunie (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

În perioada 11 iunie - 24 iunie, dinamoviştii vor susţine antrenamente la stadionul Dinamo şi la Săftica, iar în 17 iunie vor efectua vizita medicală.

Dinamo va susţine şi un turneu de pegătire în Austria, între 25 iunie şi 9 iulie, urmând ca în 14 iulie şi 21 iulie să evolueze în turul doi preliminar al Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici