Jucătorii dinamovişti se antrenează şi dezmint ipoteza unei greve

Jucătorii formaţiei Dinamo s-au antrenat luni după amiază pe terenul "Florea Dumitrache", pentru prima dată de la revenirea din cantonamentul din Spania, şi au postat pe site-ul oficial al clubului un mesaj prin care dezminit posibilitatea de intra în grevă pentru că nu şi-au primit salariile.

121 afișări
Imaginea articolului Jucătorii dinamovişti se antrenează şi dezmint ipoteza unei greve

Jucătorii dinamovişti se antrenează şi dezmint ipoteza unei greve (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"S-au adunat prea multe neadevăruri, scrise şi spuse la adresă noastră! Când vine vorba de Dinamo, de vestiarul nostru, toată lumea vorbeşte despre bani şi mai puţin despre fotbal, reluarea campionatului sau obiectivele echipei în acest an. Situaţia financiară va fi discutată doar cu conducerea clubului! Din punctul nostru de vedere, vrem doar să ne antrenăm şi să jucăm fotbal! Vrem linişte şi o reflectare corectă în faţă suporterilor noştri! Ne-am săturat să citim aberaţii, că Ţucudean ne-a ajutat cu bani, că ne împrumutăm în vestiar sau că am putea să punem tricourile pe iarbă, să se pregătească ele! Nu putem să acceptăm la infinit toate aceste neadevăruri la adresă noastră! Ne-am pregătit foarte bine în cele două cantonamente stabilite de conducerea tehnică şi vrem să fim lăsaţi să ne concentrăm pentru fotbal! Ne aflăm în faţă unui nou început şi sperăm să adunăm cât mai multe victorii pentru a urca în clasament! Suntem încrezători în forţele noastre şi doar alături de fani putem să reuşim!", este mesajul jucătorilor dinamovişti, transmis prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcdinamo.ro.

Partida amicală Dinamo - Real Balompedica Linense, ultima a formaţiei bucureştene din cantonamentul de pregătire din Spania, a fost anulată, chiar în ziua în care urma să aibă loc, din cauza refuzului jucătorilor dinamovişti de a intra pe teren. Partida urma să se dispute miercuri, de la ora 18.00, la Marbella Sport Center.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici