Jucătorii echipei Bayern Munchen vor fi primiţi de Papa Francisc la Vatican

Jucătorii echipei Bayern Munchen şi antrenorul Pep Guardiola vor fi primiţi de Papa Francisc, miercurea viitoare, într-o "audienţă privată" la Vatican, a anunţat campioana Germaniei.

64 afișări
Imaginea articolului Jucătorii echipei Bayern Munchen vor fi primiţi de Papa Francisc la Vatican

Jucătorii echipei Bayern Munchen vor fi primiţi de Papa Francisc la Vatican (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Echipa germană va juca marţea viitoare cu italienii de la AS Roma, în grupele Ligii Campionilor.

"Înainte de revenirea la Munchen, miercuri dimineaţă, Pep Guardiola şi jucătorii săi vor merge la Vatican", a anunţat Bayern Munchen, care reaminteşte că "Suveranul Pontif este un mare fan al fotbalului".

În luna august, o delegaţi a clubului San Lorenzo din Buenos Aires, care a câştigat în premieră Copa Libertadores, a fost primită la Vatican de Papa Francisc, fan al acestei echipe încă din copilărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici