Jucătorii echipei Chelsea îl vor înapoi pe Mourinho

Jucătorii echipei Chelsea vor ca patronul Roman Abramovici să îl readucă la conducerea tehnică pe tehnicianul portughez Jose Mourinho, care a antrenat formaţia londoneză în perioada 2004-2007, informează Daily Mirror.

104 afișări
Imaginea articolului Jucătorii echipei Chelsea îl vor înapoi pe Mourinho

Jucătorii echipei Chelsea îl vor înapoi pe Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Jucătorii importanţi de la Chelsea îi cer lui Roman Abramovici să îl aducă din nou pe Stamford Bridge pe Jose Mourinho de la Real Madrid, când va fi demis Carlo Ancelotti. Câţiva fotbalişti cu greutate la Chelsea cred că «The Special One» este singurul care poate redescoperi mentalitatea câştigătoare a echipei", notează jurnalul englez.

Daily Mirror menţionează că jucătorii speră şi în revenirea olandezului Guus Hiddink, care a pregătit echipa pentru scurt timp, în 2009. Olandezul, în prezent selecţionerul Turciei, este dorit ca director sportiv, ca să fie un fel de "zonă tampon" între Mourinho şi Roman Abramovici.

"Ceea ce pare inevitabil este faptul că Ancelotti, dublu câştigător în sezonul trecut (n.r. campionatul şi Cupa Angliei), trăieşte ultimele zile la club. Se pare că Ancelotti s-a resemnat în ceea ce priveşte soarta sa la finalul sezonului, deşi mai are un an de contract", adaugă sursa citată.

Formaţia Chelsea Londra a fost eliminată din Liga Campionilor, fiind învinsă în sferturile de finală, cu scorul general de 3-1, de Manchester United. Marţi, Manchester United s-a impus, cu scorul de 2-1. În tur, tot Manchester United s-a impus la Londra, cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici