Jucătorii naţionalei au prezentat noul echipament de joc al primei reprezentative - FOTO

Mai mulţi jucători ai primei reprezentative au prezentat, luni, într-o conferinţă de presă, susţinută la Arena Naţională, noul echipament de joc produs de adidas ce va fi folosit în campania de calificare la Campionatul European din 2016.

275 afișări
Imaginea articolului Jucătorii naţionalei au prezentat noul echipament de joc al primei reprezentative - FOTO

Jucătorii naţionalei au prezentat noul echipament de joc al primei reprezentative (Imagine: Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto)

La eveniment au participat jucătorii Ciprian Tătăruşanu, Steliano Filip, Raul Rusescu, Alexandru Chipciu, Ciprian Marica, Alexandru Măţel, Laurenţiu Rus, Dragoş Grigore, Florin Gardoş, Gabriel Torje.

Primul meci la care va fi folosit noul echipament va fi la amicalul cu Argentinava, ce se va disputa, miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Echipamentul de bază este de culoare galbenă, având pe mânecile tricoului dungile adidas de culoare roşie, dar şi o dungă oblică albastră pe fiecare mânecă. De asemenea, gulerul este de culoare roşie în partea din faţă şi albastră pe spate, unde scrie "România". De asemenea, pe spatele tricourilor, deasupra numelor jucătorilor se află o dungă orizontală de culoare albastră.

Cel de al doilea rând de echipament va fi roşu, dungile companiei urmând să fie galbene, iar linia oblică de culoare albastră este de asemenea prezentă.

Echipamentul va costa între 137 şi 182 de lei.

"Suntem cu toţii mândri să îmbrăcăm acest tricou al echipei naţionale. Această lungă colaborare dintre adidas şi echipa naţională se datorează pasiunii pentru fotbal. Ne dorim din suflet să facem performanţă, să aducem pe chipurile românilor bucurie şi să fie mândrii de noi. Suntem milioane de români, iar noi îmbrăcând acest tricou, îi simţim pe toţi alături de noi", a spus atacantul Ciprian Marica.

Fundaşul Florin Gardoş a declarat că echipamentul îi aduce aminte de cel purtat de echipa naţională la Cupa Mondială din 1990 ce s-a desfăşurat în Italia. "Echipamentul ne aduce aminte de turneul final din 1990, e oarecum retro. Aşa mi se pare. Cu toţii cred că ne dorim să ne calificăm şi cred că avem o şansă destul de mare în această calificare", a completat Gardoş.

Mijlocaşul Alexandru Chipciu susţine că noul echipament este unul destul de comod. "Mie îmi place cum arată, e foarte frumos şi cred că e şi destul de comod. Sper să avem rezultate foarte bune în acest echipament şi să ne calificăm. Mie nu prea îmi place să sărut sigla la echipa naţională sau la cea de club. Mi se pare un gest, aşa, de faţadă", a explicat Chipciu.

Fundaşul Steliano Filip s-a declarat onorat că a participat la prezentarea noului echipament şi a menţionat că îl va înrăma, având în vedere că se află la prima convocare la echipa mare. "Este o onoare şi voi pune tricoul în ramă, chiar dacă ăsta e de prezentare, îl voi lua acasă", a mai spus Filip.

Portarul Ciprian Tătăruşanu a spus că încă nu a văzut noul echipament de portari. "Nu sunt emoţii înaintea acestui meci. Nu cred că există vreun fotbalist căruia să-i fie frică de vreun adversar. Au o echipă bună cu jucători valoroşi, dar şi noi suntem fotbalişti buni şi sper să facem un joc bun. Eu încă nu mi-am primit echipamentul şi abia aştept să îl primesc pe al meu", a subliniat Tătăruşanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici