Jucătorii togolezi au decis să participe la Cupa Africii pe Naţiuni

Jucătorii din naţionala statului Togo, care şi-au exprimat dorinţa de a părăsi Angola, au decis în cele din urmă să participe la Cupa Africii pe Naţiuni, a anunţat Thomas Dossevi.

12 afișări
Imaginea articolului Jucătorii togolezi au decis să participe la Cupa Africii pe Naţiuni

Jucătorii togolezi au decis să participe la Cupa Africii pe Naţiuni (Captură AFP)

"În memoria celor dispăruţi, echipa naţională a decis să participe la CAN. Suntem foarte trişti, nu mai este o sărbătoare, dar vrem să ne arătăm valorile şi faptul că suntem oameni. Este o decizie luată aproape în unanimitate de jucătorii care s-au reunit în noaptea de sâmbătă spre duminică şi după ce s-a primt asigurări din partea autorităţile angoleze. Suntem dezamăgiţi că nu s-a putut amâna primul nostru meci, am fi avut nevoie de asta pentru a ne îngropa morţii", a declarat Dossevi.

Togolezii se află în satul olimpic de la Cabinda, protejaţi de forţe militare numeroase şi unde se află delegaţii din Coasta de Fildeş şi Ghana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici