Julia Goerges a învins-o pe Caroline Wozniacki şi a câştigat turneul de la Auckland

Jucătoarea germană Julia Goerges, cap de serie numărul doi şi locul 14 WTA, a câştigat, duminică, turneul de la Auckland (Noua Zeelandă), desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

546 afișări
Imaginea articolului Julia Goerges a învins-o pe Caroline Wozniacki şi a câştigat turneul de la Auckland

Julia Goerges a învins-o pe Caroline Wozniacki şi a câştigat turneul de la Auckland

În finală, Goerges a învins-o, scor 6-4, 7-6 (4), într-o oră şi jumătate de joc, pe daneza Caroline Wozniacki, principala favorită a competiţiei şi numărul trei mondial.

În vârstă de 29 de ani, Julia Goerges a ajuns, astfel, la cinci titluri WTA cucerite în cariera sa. Ea a mai câştigat câte un trofeu în 2010 şi 2011 şi două anul trecut.

"Mă simt minunat, trebuie să recunosc. Nu este voarba doar de faptul că am câştigat acest turneu, ci şi de consistenţa de care am dat dovadă în ultima perioadă. Sunt mândră şi savurez fiecare clipă!", a spus Julia Goerges, conform site-ului wtatennis.com.

Goerges va primi 43.000 de dolari şi 280 de puncte în ierarhia de simplu, în urma câştigătorii turneului, în timp ce Wozniacki va fi recompensată cu 21.400 de dolari şi 180 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici