Kaka s-a accidentat la redebutul pentru AC Milan: Vreau doar afecţiune şi susţinere. Îmi autosuspend salariul

Fotbalistul brazilian Kaka, accidentat la aductorul stâng, a declarat într-un mesaj video postat, luni, pe site-ul clubului AC Milan, că şi-a "autosuspendat" salariul la gruparea milaneză pe durata indisponibilităţii sale.

159 afișări
Imaginea articolului Kaka s-a accidentat la redebutul pentru AC Milan: Vreau doar afecţiune şi susţinere. Îmi autosuspend salariul

Kaka (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu mă aşteptam în acest moment la o astfel de problemă. A fost foarte greu. Am vorbit mult ieri cu oficialii clubului, cu Galliani, cu medicii. Am decis că nu vreau nimic de la Milan în această perioadă în afară de afecţiune şi susţinere, în perioada în care sunt indisponibil. Am decis să îmi autosuspend salariul", a spus Kaka.

Presa italiană a notat că brazilianul, care a redebutat la AC Milan, sâmbătă, la meciul cu AC Torino, scor 2-2, din campionatul Italiei, s-a accidentat la aductori şi ar putea fi indisponibil o lună.

AC Milan a confirmat, luni, pe site-ul oficial, că fotbalistul are "o leziune la aductorul stâng" şi a precizat că după zece zile Kaka va fi supus unor noi investigaţii medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici