Karl Hopfner îi va succede lui Hoeness la conducerea clubului Bayern Munchen

Consiliul de Administraţie al clubului Bayern Munchen l-a desemnat pe Karl Hopfner ca succesor al lui Uli Hoeness în funcţia de preşedinte al grupării bavareze.

118 afișări
Imaginea articolului Karl Hopfner îi va succede lui Hoeness la conducerea clubului Bayern Munchen

Karl Hopfner îi va succede lui Hoeness la conducerea clubului Bayern Munchen

Decizia, luată în unanimitate, va fi supusă votului în data de 2 mai, la Adunarea General extraordinară a clubului.

Consiliul a mai decis ca Rudolf Schels să fie numit vicepreşedinte şi ca Dieter Maier să fie al doilea vicepreşedinte.

Hopfner, în vârstă de 61 de ani, este în prezent vicepreşedintele grupării şi membru al Comitetului Executiv al Consiliului de Supraveghere.

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, care a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare pentru fraudă fiscală, a anunţat vineri că a demisionat de la gruparea bavareză.

"Demisionez cu efect imediat din funcţiile mele de preşedinte al FC Bayern Munchen şi al Consiliului de Supraveghere. Vreau să îmi feresc clubul de orice prejudiciu. FC Bayern Munchen este opera vieţii mele şi va rămâne astfel. Voi rămâne legat de acest club fantastic şi de membrii săi într-un alt mod, atât timp cât sunt în viaţă", a precizat Hoeness într-un comunicat.

Uli Hoeness a fost condamnat, joi, la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru fraudă fiscală de peste 27 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici