Karolina Pliskova, primul trofeu din noul sezon după ce a câştigat finala de la Brisbane

Locul 8 WTA, Karolina Pliskova, a câştigat primul trofeu din noul sezon. Duminică, 6 ianuarie, jucătoarea din Cehia, cap de serie numărul 5, s-a impus în finala turneului de la Brisbane în trei seturi, 4-6, 7-5, 6-2, în faţa sportivei din Ucraina, Lesia Tsurenko, numărul 27 WTA.

416 afișări
Imaginea articolului Karolina Pliskova, primul trofeu din noul sezon după ce a câştigat finala de la Brisbane

Karolina Pliskova cucereşte primul trofeu din noul sezon după ce a câştigat finala de la Brisbane

Meciul a durat două ore şi 12 minute, dar bucuria câştigătoarei a fost umbrită de accidentarea adversarei sale. Tsurenko şi-a sucit glezna în setul al treilea, iar, la finalul partidei, Pliskova a mers direct la jucătoare pentru a se asigura că este în regulă.

Este al doilea trofeu câştigat de cehoaică la Brisbane. Primul a fost în 2017.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici