Kenyanul Chelokoi Bushendich şi etiopianca Neri Worku, câştigătorii maratonului de la Bucureşti - FOTO

Atletul kenyan Chelokoi Bushendich şi sportiva Neri Worku din Etiopia au câştigat, duminică, cea de-a şasea ediţie a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon.

189 afișări
Imaginea articolului Kenyanul Chelokoi Bushendich şi etiopianca Neri Worku, câştigătorii maratonului de la Bucureşti - FOTO

Kenyanul Chelokoi Bushendich şi etiopianca Neri Worku, câştigătorii maratonului de la Bucureşti (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Bushendich, care a terminat cursa în două ore, 14 minute şi cinci secunde, a fost urmat de etiopianul Mengesha Demeke (2:14.21) şi de kenyanul Kiptoo Kipkemoi (2:19.27).

În proba feminină, Neri Worku a fost cronometrată cu timpul de două ore, 37 de minute şi 28 de secunde. Ea a fost urmată de alte două sportive din Etiopia, Geletu Ifa (2:39.53) şi Woldemeskel Wolde (2.42.06).

Proba masculină de semimaraton a fost câştigată de Andrei Ştefana, cu timpul de o oră, şapte minute şi 24 de secunde, fiind urmat de Mircea Moldovan (1:10.22) şi Alexandru Staicu (1.10.59).

În proba feminină de semimaraton s-a impus Paula Todoran, cu timpul de o oră, 16 minute şi 44 de secunde, urmată de Elena Moaga (1:18.26) şi Alexandra Frumuz (1.20.29).

La cea de-a şasea ediţie a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon au participat în toate probele peste 6.000 de adulţi şi 2.000 de copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici