Keşeru: Nu am semnat nimic, o decizie voi lua în zilele următoare în privinţa viitoarei mele echipe

Atacantul Claudiu Keşeru, aflat la final de contract cu echipa Angers şi care ar fi ajuns la o înţelegere cu formaţia SC Bastia, a declarat, joi, pentru L'Equipe, că nu a semnat niciun contract şi a precizat că o decizie în privinţa viitorului său va lua în zilele următoare.

121 afișări
Imaginea articolului Keşeru: Nu am semnat nimic, o decizie voi lua în zilele următoare în privinţa viitoarei mele echipe

Claudiu Keşeru (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Am oferte de la Bastia, Olympiakos Pireu şi Steaua Bucureşti, dar încă nu am semnat nimic. Sunt încă în faza de gândire şi o decizie voi lua în zilele următoare", a spus Keşeru.

Site-ul oficial al clubului SC Bastia a anunţat, miercuri seară, că s-a ajuns la o înţelegere cu Claudiu Keşeru (26 de ani), iar transferul se va oficializa săptămâna viitoare.

Conform L'Equipe, Claudiu Keşeru va semna un contract pe două sezoane cu Bastia.

SC Bastia a încheiat sezonul trecut al Ligue 1 pe locul 12.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici