Kevin Luckassen, transferat de la FC Viitorul la formaţia turcă Kayserispor

  • FC Viitorul Constanţa a anunţat luni transferul jucătorului Kevin Luckassen la echipa turcă Kayserispor.
75 afișări
Imaginea articolului Kevin Luckassen, transferat de la FC Viitorul la formaţia turcă Kayserispor

Kevin Luckassen, transferat de la FC Viitorul la formaţia turcă Kayserispor

„FC Viitorul Constanţa şi Kayserispor au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului Kevin Luckassen la formaţia turcă”, au anunţat luni reprezentanţii clubului din Constanţa.

Jucătorul, în vârstă de 27 de ani, a jucat la FC Viitorul din august 2020.

Kevin Luckassen a jucat în 19 partide, 18 din Liga 1 şi una din Cupa României, reuşind să înscrie 9 goluri şi să ofere 1 pasă decisivă.

Anterior, fotbalistul venit din Belgia a evoluat pentru Poli Iaşi sub comanda lui Mircea Rednic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici