Kevin Zougoula a semnat un contract pe doi ani cu Dinamo: "Sunt cel mai bun marcator din Coasta de Fildeş"

Atacantul ivorian Kevin Koelly Zougoula, în vârstă de 25 de ani, ultima oară la Sewe Sports (Coasta de Fildeş), a semnat un contract valabil pentru două sezoane cu FC Dinamo, înţelegerea urmând să expire la 30 iunie 2015, cu drept de prelungire pe încă un an, informează fcdinamo.ro.

150 afișări
Imaginea articolului Kevin Zougoula a semnat un contract pe doi ani cu Dinamo: "Sunt cel mai bun marcator din Coasta de Fildeş"

Kevin Zougoula (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Din 12 septembrie, şi nu din 13 considerat de unii cu ghinion, Zougoula este jucătorul lui Dinamo, cu acte în regulă, urmare a negocierilor finalizate încă din 9 septembrie şi a solicitării Certificatului Internaţional de Transfer, documentul sosind prin FRF, conform procedurii. Ţinând seama de stadiul pregătirii jucătorului, precum şi de faptul că lotul primei echipe se află în cantonament la Târgu Jiu, Zougoula va încerca astăzi, posibil titular la Dinamo II, să demonstreze că este atacant adevărat, adică să înscrie", a declarat preşedintele executiv al FC Dinamo, Constantin Anghelache, pentru site-ul oficial al clubului.

Component al loturilor naţionale din Coasta de Fildeş, Kevin Koelly Zougoula a marcat 44 de goluri în ultimele trei sezoane pentru clubului ivorian Sewe Sports.

"Mă bucur că sunt la Dinamo pentru că îmi doresc să joc fotbal la un nivel cât mai înalt. Am venit să descopăr Europa. Am evoluat în Liga Campionilor Africii şi-mi doresc să joc la acelaşi nivel şi în Europa. Sunt cel mai bun marcator din Coasta de Fildeş, am jucat şi în naţională, vreau să muncesc şi să profit de şansa pe care Dinamo mi-a oferit-o", a completat Zougoula.

Kevin Zougoula se află în cantonament cu Dinamo II pentru meciul cu CS Viitorul Domneşti, programat astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Zougoula va purta la Dinamo, tricoul cu numărul 22. El a evoluat deja pentru Dinamo în două partide amicale, cu Şahtior Doneţk şi Concordia Chiajna, meci în care a şi înscris un gol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici