Kieran Gibbs, eliminat greşit la meciul Chelsea - Arsenal

Fotbalistul echipei Arsenal Londra, Kieran Gibbs, a fost eliminat, sâmbătă, la meciul cu formaţia Chelsea, deşi cel care ar fi trebuit să primească un cartonaş roşu la faza respectivă era Alex Oxlade-Chamberlain, informează presa engleză.

78 afișări
Imaginea articolului Kieran Gibbs, eliminat greşit la meciul Chelsea - Arsenal

Kieran Gibbs (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Gibbs a fost eliminat de centralul Andre Marriner în minutul 16, după un henţ în careu al lui Oxlade-Chamberlain. În momentul eliminării, Chelsea conducea cu scorul de 2-0.

Kieran Gibbs a protestat, spunând că nu el a comis henţ, iar Oxlade-Chamberlain i-a spus arbitrului că el a fost cel care a atins mingea cu mâna, dar centralul şi-a menţinut decizia de eliminare şi de acordare a unui penalti.

"Unul dintre colegii noştri de la televiziune a discutat la pauză cu centralul Andre Marriner, iar acesta a recunoscut că a greşit şi că a eliminat alt jucător decât cel care ar fi trebuit - pe Gibbs în locul lui Oxlade-Chamberlain", a declarat John Southall, reporter al BBC Radio 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici