Kimi Raikkonen revine în Formula 1, la echipa Lotus

Pilotul finlandez Kimi Räikkönen, campion mondial în 2007, revine în Formula 1 începând cu sezonul viitor, după ce a semnat un contract pe doi ani cu echipa Lotus.

369 afișări
Imaginea articolului Kimi Raikkonen revine în Formula 1, la echipa Lotus

Kimi Raikkonen revine în Formula 1, la echipa Lotus (Imagine: Mediafax Foto)

Finlandezul, retras din Formula 1 în 2009, a evoluat în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) fără a obţine vreo victorie.

"Sunt extrem de încântat că revin în Formula 1 după o pauză de doi ani şi sunt recunoscător echipei Lotus Renault GP că mi-a oferit această posibilitate. Perioada mea în WRC a fost utilă în cariera de pilot, dar trebuie să recunosc că dorinţa de a reveni în Formula 1 a redevenit mai puternică recent", a spus Raikkonen într-un comunicat, potrivit cotidianul L'Equipe.

După revenirea lui Raikkonen în Formula 1, la începutul sezonului 2012 vor fi aliniaţi şase campioni mondiali: Michael Schumacher, Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Jenson Button şi Räikkönen, premieră în "Marele Circ".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici