Kirsten Flipkens, adversara Simonei Halep în turul doi la Cincinnati

Jucătoarea belgiană de tenis Kirsten Flipkens, locul 54 WTA, va fi adversara Simonei Halep în turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, cu premii de 2,4 milioane de dolari.

779 afișări
Imaginea articolului Kirsten Flipkens, adversara Simonei Halep în turul doi la Cincinnati

Kirsten Flipkens (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Flipkens a trecut în runda inaugurală, luni, de jucătoarea slovenă Polona Hercog, locul 70 WTA, venită din calificări, scor 6-3, 6-2.

Halep şi Flipkens s-au întâlnit până acum de trei, românca impunându-se de fiecare dată: scor 6-4, 6-0, în 2010, în calificări la Tokyo, scor 7-5, 6-4, în 2011, în semifinale la Fes şi scor 6-4, 6-2, în finală la 's-Hertogenbosch în 2013.

Simona Halep este al doilea cap de serie la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Românca va evolua direct în turul secund. Ea nu a mai jucat din 13 iulie, când s-a impus în finala turneului de la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici