Koeman nu renunţă la Messi

  • Ronald Koeman, noul antrenor al Barcelonei, vrea să-l convingă pe Messi să rămână
  • În schimb, alţi jucători importanţi pot pleca în această vară
  • Dintre aceştia, Luis Suarez are deja o ofertă de la Ajax Amsterdam
366 afișări
Imaginea articolului Koeman nu renunţă la Messi

Ronald Koeman a preluat-o pe Barcelona şi este gata să înceapă o nouă eră. Vrea să aducă minim 5 jucători. Până atunci, Barcelona trebuie să vândă. Primul care ar urma să plece este Luis Suarez. A ajuns la 33 de ani şi nu mai face faţă la Barcelona.

Cea mai importantă mutare a lui Koeman este însă păstrarea lui Messi. Starul Barcelonei s-a supărat după ultima umilinţă din Champions League şi se gândeşte să plece de la clubul la care se află din 2001.

Ronald Koeman, antrenor FC Barcelona: În primul rând nu ştiu dacă este necesar să-l conving pe Messi să rămână. Dar este clar că vrei să-l ai pe cel mai bun jucător din lume în echipa ta, nu la o rivală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici