Lăcătuş: Apostol a rămas acasă pentru că este accidentat nu pentru că aşa a ordonat Gigi Becali

Tehnicianul Stelei, Marius Lăcătuş, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă organziată la Utrecht, că mijlocaşul Iulian Apostol nu a făcut deplasarea în Olanda deoarece este accidentat şi nu pentru că patronul Gigi Becali ar fi cerut ca jucătorul să nu fie în lotul pentru meciul din LE.

12 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Apostol a rămas acasă pentru că este accidentat nu pentru că aşa a ordonat Gigi Becali

Lăcătuş: Apostol a rămas acasă pentru că este accidentat nu pentru că aşa a ordonat Gigi Becali (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Apostol a fost criticat dur de Gigi Becali după meciul cu Dinamo, fostul fotbalist al Unirii Urziceni fiind considerat de patron principalul vinovat de înfrângerea suferită în derbi, scor 1-2. El nu a făcut, miercuri, deplasarea în Olanda, iar presa a speculat că Becali ar fi cerut acest lucru.

"Apostol este accidentat pentru o perioadă mai lungă, o săptămână, zece zile... Are o durere lombară, care va necesita timp pentru recuperare. El se va antrena individualizat. Comentariile făcute în presă despre Apostol după meciul cu Dinamo nu sunt cele reale. Nu este adevărat că Apostol a fost lăsat acasă pentru că aşa a vrut Gigi Becali sau aşa a ordonat Gigi Becali. Atât timp cât sunt antrenor, eu sunt cel care face echipa, eu sunt cel care face lotul şi eu sunt cel care îşi asumă responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă la echipă", a spus Lăcătuş.

Antrenorul a precizat că o victorie în partida de joi cu FC Utrecht ar creşte şansele Stelei de calificare din Grupa K, în timp ce un rezultat de egalitate nu ar avantaja niciuna dintre cele două formaţii. "Nu trebuie să credem că pe Liverpool sau pe Napoli nu-i interesează competiţia Europa League sau o eventuală calificare în primăvară. Eu cred că această grupă se va juca până la ultimul meci, cu şanse foarte mari pentru fiecare echipă de a se califica mai departe. O victorie aici ne-ar pune în situaţia de a crede şi mai mult în această calificare. Probabil, un rezultat de egalitate nu va avantaja foarte mult niciuna dintre echipe. De aceea gândul nostru este de a câştiga cele trei puncte cu speranţa că putem obţine în continuare rezultate pozitive. Dacă vom reuşi să câştigăm acest meci, sigur procentajul de calificare se poate mări pentru primăvara europeană", a precizat Lăcătuş.

Mijlocaşul brazilian Ricardo consideră meciul cu FC Utrecht drept unul dificil, dar spune că Steaua este pregătită să-l câştige: "Eu cred că avem un meci foarte dificil şi întâlnim o echipă foarte bună, dar formaţia noastră este bine pregătită pentru meciul de mâine şi sper să găsim o soluţie bună să ieşim de aici cu un rezultat pozitiv. Nu există niciun meci uşor la nivelul acesta".

Partida FC Utrecht - Steaua, contând pentru etapa a III-a a Grupei K a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 20.00, şi va fi transmis în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici