Lăcătuş: Cred că mulţi jucători de la FC Vaslui au nasul puţin cam sus faţă de cum erau în tur

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, vineri, că mulţi dintre jucătorii săi sunt "cu nasul puţin cam sus" faţă de cum erau în turul actualei ediţii de campionat şi probabil se cred deja câştigători ai Ligii I.

10 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Cred că mulţi jucători de la FC Vaslui au nasul puţin cam sus faţă de cum erau în tur

Lăcătuş: Cred că mulţi jucători de la FC Vaslui au nasul puţin cam sus faţă de cum erau în tur (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Este frumos să visezi, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Toate aceste aprecieri dăunează muncii grupului. Probabil, mulţi jucători de la FC Vaslui se văd campioni şi că joacă deja în Liga Campionilor. Cred că au nasul puţin cam sus faţă de cum erau în turul campionatului. Dacă va fi locul unu sau doi, mai bine pentru noi şi pentru jucători. Dar, până atunci, să ne concentrăm asupra obiectivului pe care îl avem de îndeplinit", a spus Marius Lăcătuş.

Obiectivul FC Vaslui din această ediţie de campionat este, ca şi în sezonul trecut, clasarea pe una din primele cinci poziţii, care să-i confere şi prezenţa într-o cupă europeană.

După finalul de tur, FC Vaslui se află pe locul şase în clasamentul Ligii I, cu 30 de puncte, la patru puncte în spate faţă de liderul CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici