Lampard va fi împrumutat de New York City FC la Manchester City

Mijlocaşul englez Frank Lampard va fi împrumutat de noul său club, New York City FC, la Manchester City, în aşteptarea începerii sezonului MLS în 2015, a declarat, duminică, antrenorul Manuel Pellegrini, informează AFP.

120 afișări
Imaginea articolului Lampard va fi împrumutat de New York City FC la Manchester City

Frank Lampard (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lampard, 36 de ani, a semnat recent cu gruparea din New York, după ce a petrecut 13 ani la Chelsea.

"Frank va începe treaba la New York în ianuarie, sezonul MLS urmând să debuteze în martie. Începând de miercuri, el va lucra cu echipa noastră şi va juca la noi. Va încerca să-şi câştige locul. Ştie că avem o echipă foarte bună şi mulţi jucători buni pe postul lui. Avem multe meciuri de disputat şi Lampard este foarte important pentru echipă", a declarat antrenorul chilian.

Manchester City se află în prezent în turneu de pregătire în SUA, iar primul meci în Premier League îl va disputa la 16 august, cu Newcastle.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici