Larisa Florian, medalie de aur la Grand Slamul de la Baku şi intră astfel în Top 10 sportivi ai lumii

Judoka Larisa Florian, originară din Oradea, a reuşit să câştige medalia de aur, la categoria -52 kg, în cadrul turneului Grand Slam desfăşurat în Azerbaidjan, la Baku, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Judo.

1269 afișări
Imaginea articolului Larisa Florian, medalie de aur la Grand Slamul de la Baku şi intră astfel în Top 10 sportivi ai lumii

Larisa Florian, medalie de aur la Grand Slamul de la Baku

După medalia de bronz de la Dusseldorf, sportivă noastră reuşeşte un nou rezultat de excepţie pentru România şi astfel intră în Top 10 sportivi ai lumii. Rezultatul este unul valoros şi datorită sportivelor pe care a reuşit să le învingă. În primul meci se impune în faţă campioanei europeană din 2016, Charline Van Snick din Belgia că mai apoi, în semifinală, Sarah Menezes, campioană olimpică în 2012 la Londra în cadrul categoriei -48 kg, să fie învinsă de Larisa după aproape trei minute.

În ultimul act al competiţiei, sportivă noastre reuşeşte să câştige prin Ippon în faţă unguroaicei Reka Pupp.

Acest succes îi aduce sportivei tricolore 1.000 de puncte în clasamentul internaţional, care o vor ajuta să intre între primele 10 sportive la 52 kg.

Larisa Florian este una dintre speranţele judoului feminin în vederea Jocurilor Olimpice de la Tokio. Judoka pregătită de către antrenorul Fleisz Aurelian are în palmares numeroase medalii câştigate la concursurile internaţionale, ultimul rezultat important fiind locul doi la Campionatul European de tineret U23 Tel Aviv din 2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici