Larisa Iordache, Diana Bulimar, Flavius Koczi şi Andrei Muntean, în finale la Cupa Mondială

Sportivii Larisa Iordache, Diana Bulimar, Flavius Koczi şi Andrei Muntean s-au calificat, miercuri, în finale pe aparate la Cupa Mondială de gimnastică de la Doha (Qatar), informează site-ul oficial al competiţiei.

275 afișări
Imaginea articolului Larisa Iordache, Diana Bulimar, Flavius Koczi şi Andrei Muntean, în finale la Cupa Mondială

Larisa Iordache, Diana Bulimar, Flavius Koczi şi Andrei Muntean, în finale la Cupa Mondială

Larisa Iordache a terminat a doua în calificări la sărituri şi paralele, în timp ce Diana Bulimar s-a calificat cu a şasea performanţă în finala de la paralele.

Sportivul Andrei Vasile Muntean s-a clasat pe locul cinci în calificări la inele şi a obţinut biletul pentru finală. De asemenea, Flavius Koczi s-a calificat în finală la sol, de pe primul loc, şi la cal cu mânere, de pe poziţia a treia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici