Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei: Facem un presing bun, recuperăm mingea a doua, dar avem probleme la finalizare

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei FC Steaua Bucureşti, a declarat duminică, după remiza formaţiei sale în deplasare cu ASA Tîrgu Mureş, scor 1-1, faptul că bucureştenii au dominat partida, dar au avut dificultăţi în privinţa finalizării acţiunilor ofensive.

230 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei: Facem un presing bun, recuperăm mingea a doua, dar avem probleme la finalizare

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei: Facem un presing bun, recuperăm mingea a doua, dar avem probleme la finalizare

În penultima partidă din etapa a 13-a din Liga 1, Kuku a deschis scorul pentru gazde în minutul 74, iar Moke a egalat în minutul 90. Oaspeţii au jucat în zece oameni din minutul 83, după eliminarea lui Jakolis.

"În momentul acela când Zicu joacă mingea în aut, eu vorbesc cu jucătorii să le dăm mingea în astfel de cazuri şi am fost surprinşi la acea fază. Marko Momcilovic şi William de Amorim erau în afara jocului la golul lor...în fine, nu dau vina pe arbitraj, există specialişti care îşi vor da cu părerea despre acea fază. Trebuie să fim mult mai atenţi, am primit un gol foarte uşor. Nu poţi să primeşti gol când suntem cu ambii fundaşi centrali în careu, portarul era pe linia porţii, a fost şi o deviere acolo. Facem presing bun, recuperăm mingea a doua, dar nu reuşim să marcăm. Noi pregătim meci de meci ca să aducem multe mingi în careu, să venim pe margine, pentru că prin centru nu ai pe unde...contra unor echipe care se apără cu zece oameni în careu. Nu dau vina pe jucători, dar în momentul în care conduci jocul de o asemenea manieră şi ai mingea în faţa porţii de multe ori, ce să mai zic? La centrări şi şuturi intervine valoarea jucătorilor.

Ce a făcut Jakolis e o prostie foarte mare...a fost un cartonaş roşu corect, nu avem ce discuta. Trebuie sa invete! Asemenea gesturi nu le poti face intr-un meci de fotbal.

Nu este o criză la Steaua, dar pierdem puncte multe şi acest lucru nu este în ordine. Nu ştiu cât va lipsi Niţă, rămâne să vedem. Avem foarte mulţi jucători în lot, revin şi cei care au probleme, trebuie să câştigăm fiecare meci...cu siguranţă că ne vom descurca", a declarat Reghecampf la finalul partidei, pentru DigiSport.

În urma acestui rezultat, Steaua rămâne pe primul loc în clasament, cu 27 de puncte, podiumul fiind completat de CS U Craiova (24 de puncte) şi FC Viitorul (23 de puncte).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici