Laurenţiu Reghecampf: Cel mai mare merit pentru acest titlu îl au jucătorii

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, marţi seară, într-o conferinţă de presă, după sărbătoarea câştigării celui de-al 25-lea titlu de campioană, că cel mai mare merit pentru această performanţă îl au jucătorii.

71 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf: Cel mai mare merit pentru acest titlu îl au jucătorii

Laurenţiu Reghecampf: Cel mai mare merit pentru acest titlu îl au jucătorii (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Tehnicianul stelist a venit la conferinţa de presă cu trofeul şi l-a pus în stânga sa. "Mai lipseşte ceva din partea mea stângă, dar până vineri trebuie să rezolvăm şi asta. Mă bucur că am câştigat titlul 25 şi încercăm ca vineri să câştigăm şi Cupa României. În acest sezon au fost foarte mulţi nervi, foarte mult stres şi am avut şi multe altercaţii. Asta e, face parte din meseria noastră. Sper ca la anul să ne vedem în aceeaşi situaţie. Dacă vom începe un nou sezon, obiectivele vor fi aceleaşi. O calificare în grupele Ligii Campionilor, un parcurs cât mai lung pentru că în fiecare an ai câte ceva de demonstrat în plus. Cel mai mare merit pentru acest titlu îl au jucătorii, dar pentru câştigarea unui trofeu ca acesta sunt foarte mulţi oameni care muncesc, mai ales în aceste condiţii pe care le ştiţi. Important este să ajungi să câştigi un astfel de trofeu, nu contează cât e de frumos", a spus Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf consideră că are nevoie de transferuri pentru ca Steaua să poată câştiga al treilea titlu consecutiv: "În primul an a fost mai uşor de câştigat acest titlu, pentru că jucătorii erau mai dornici. În iarnă, înainte de meciurile cu Astra, puteam pierde titlul, pentru că veneam după 33 de meciuri foarte grele, ratasem calificarea mai departe chiar şi în Liga Europa, însă am obţinut o victorie şi o remiză. La anul va fi mult mai greu decât în primele două sezoane, pentru că echipele care au luptat cu noi vor avea o dorinţă mai mare. Trebuie să facem transferuri, iar pentru asta avem nevoie de investiţii şi bani. Ca să reuşim să câştigăm un nou titlu ne trebuie sânge proaspăt".

Fotbaliştii echipei Steaua au primit medaliile şi tricourile de campioni, marţi seară, într-o festivitate pe Arena Naţională, acestea fiind înmânate de Ilie Năstase, Larisa Iordache şi Octavian Bellu.

Steaua a câştigat al 25-lea titlu de campioană a României încă din etapa a XXXI-a a Ligii I şi a încheiat sezonul cu 77 de puncte.

Steaua poate realiza eventul, dacă va câştiga finala Cupei României-Timişoreana, de vineri, de la ora 21.00, de pe Arena Naţională, cu Astra Giurgiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici