Laurenţiu Reghecampf - manager la Gloria Bistriţa

Laurenţiu Reghecampf a fost numit, joi, manager la clubul Gloria Bistriţa, urmând să antreneze echipa ardeleană alături de directorul tehnic Remus Vlad.

202 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf - manager la Gloria Bistriţa

Laurenţiu Reghecampf - manager la Gloria Bistriţa (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

În perioada următoare vor fi stabiliţi şi ceilalţi componenţi ai stafului tehnic.

Preşedintele grupării bistriţene, Jean Pădureanu, a declarat că i-a plăcut să lucreze cu toate categoriile de antrenori, dovadă îmbinarea dintre experienţă (Remus Vlad) şi dorinţă de afirmare (Laurenţiu Reghecampf).

"Laurenţiu a avut o comportare bună în activitatea lui de jucător, cu rezultate bune, şi mizez foarte mult pe dorinţa lui de a antrena. Criteriul după care m-am ghidat întotdeauna în viaţă este să vrei. Iar el vrea", a spus Pădureanu pe site-ul oficial al clubului Gloria.

TITLURILE ZILEI

Laurenţiu Reghecampf a afirmat că după terminarea campionatului a aşteptat un răspuns de la patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, care însă nu a mai venit şi, prin urmare, a dat curs ofertei venite de la Gloria Bistriţa.

"Gloria este un club unde am găsit un colectiv foarte bun, în frunte cu preşedintele Jean Pădureanu, un om serios, care mi-a oferit şansa de a-mi începe cariera de antrenor aşa cum trebuie. Echipa a avut un retur foarte bun, totul a fost foarte bine pus la punct, începând de la fostul antrenor. Cele mai importante lucruri pentru un antrenor sunt liniştea şi colectivul din spatele lui. Îmi propun ca până în iarnă să obţinem cât mai multe puncte, trei-patru jucători să crească, aşa cum s-a întâmplat întotdeauna la Bistriţa, pentru a putea eventual şi vinde. Nefiind un club cu buget mare, trebuie să ne gospodărim singuri", a spus Reghecampf pentru www.acfgloria.ro.

Laurenţiu Aurelian Reghecampf, în vârstă de 34 de ani, a jucat pe postul de fundaş/mijlocaş dreapta la echipe precum Steaua Bucureşti (1997-1998, 1999-2000), Litex Loveci (1998-1999), Energie Cottbus (2000-2004), Alemannia Aachen (2004-2008), încheindu-şi cariera la FC Kaiserslautern (2008-2009). El a câştigat două titluri cu Steaua (1997, 1998), unul cu Litex Loveci (1999), şi Cupa României cu Steaua (1997).

În sezonul 2009/2010 a fost manager la FC Sngov, iar în ultimele două etape ale ediţiei respective a Ligii I a îndeplinit funcţia de manager sportiv al echipei Universitatea Craiova, conducând staful tehnic al formaţiei oltene care s-a salvat de la retrogradare.

În returul ediţiei trecute de campionat, antrenorul echipei Gloria Bistriţa a fost Marius Şumudică, al cărui angajament a expirat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici