Leontin Grozavu: Aveam nevoie ca de aer de aceste trei puncte!

Antrenorul echipei FC Botoşani, Leontin Grozavu, a declarat duminică, la finalul partidei câştigate pe teren propriu, scor 2-1 (1-1), cu FC Braşov, că a obţinut o victorie extrem de importantă.

70 afișări
Imaginea articolului Leontin Grozavu: Aveam nevoie ca de aer de aceste trei puncte!

Leontin Grozavu (Imagine: Cosmin Dan / Mediafax Foto)

"O victorie foarte mare ţinând cont că veneam după 11 jocuri în care nu am câştigat. Din această cauză s-a şi văzut tracul, frica aceasta de a câştiga. Am început foarte bine jocul şi din păcate l-am continuat destul de prost. E bine că am încheiat cu o victorie pentru că aveam nevoie ca de aer de aceste trei puncte! Este victoria echipei, staff-ului, conducerii şi publicului botoşănean. Nici nu mai contează câţi ani am îmbătrânit astăzi. După ce câştigi un asemenea joc, chiar nu mai contează. Eu am crezut în victorie până în ultimul moment", a spus Leontin Grozavu, transmite corespodendentul MEDIAFAX.

Tehnicianul formaţiei botoşănene a mai precizat că speră ca prin acest success echipa sa să fi scăpat de trac: "Sper să fie semnalul unei descătuşări pentru că astăzi în multe momente am arătat că ne e frică să câştigăm! Mai avem mult de muncă. Unii jucători au doar trei săptămâni de când au venit şi va mai dura până să se adapteze. Mai sunt 13 jocuri la fel de importante şi nu avem nicio voie să ne relaxăm. Echipa încă nu joacă la nivelul ei maxim. Ne dăm seama că în continuare mai avem foarte mult de muncă şi sperăm ca la final să fim bucuroşi şi să jucăm şi la anul în Liga I".

Formaţia FC Botoşani a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I. Pentru FC Botoşani a marcat Andrei Cristea '17 (autogol) şi Stojkov '90+1, iar pentru FC Braşov a înscris Andrei Cristea '40.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici