Lewis Hamilton, criticat pentru atitudinea neserioasă: "Câinele lui ar trebui interzis în paddock-ul F1" - FOTO

Fostul pilot John Watson a criticat atitudinea neserioasă arătată de Lewis Hamilton în acest început de sezon, recomandându-le oficialilor echipei Mercedes să nu îl mai lase pe driver-ul britanic să vină cu câinele său la cursele de Formula 1.

421 afișări
Imaginea articolului Lewis Hamilton, criticat pentru atitudinea neserioasă: "Câinele lui ar trebui interzis în paddock-ul F1" - FOTO

Lewis Hamilton, criticat pentru atitudinea neserioasă: "Câinele lui ar trebui interzis în paddock-ul F1"

Hamilton şi-a adus câinele său, un buldog pe nume Roscoe, la mai multe curse din acest sezon, informează espnf1.com. Pilotul de la Mercedes l-a plimbat pe Roscoe prin paddock, s-a pozat cu el în garajul Mercedes şi a postat fotografiile pe Twitter. Câinele a primit şi un permis special de acces în paddock-ul Grand Prix-urilor de Formula 1.

Watson, 67 de ani, fost pilot la McLaren în anii 80, crede că un asemenea comportament explică lipsa de concentrare pe care o arată Hamilton de când s-a transferat la Mercedes.

"Nu e loc pentru un câine în paddock-ul Formulei 1. În primul rând, nu e corect faţă de animal. Poate fi un spaţiu luxos, dar pornirea unui motor este ca un foc de artificii sau ca explozia unei bombe pentru un câine. Nu e bine. Asta arată că Mercedes a mers prea departe să-i facă pe plac lui Lewis. McLaren nu i-ar fi permis aşa ceva. Lewis a vrut mai multă libertate decât a avut la McLaren, dar s-a ajuns prea departe dintr-un anumit punct de vedere", a declarat Watson.

El consideră că echipa Mercedes ar trebui să-l ajute pe Hamilton să se concentreze asupra curselor şi să-i mai limiteze distracţiile. "Lewis trebuie să decidă dacă vrea să fie un pilot de Formula 1 sau o vedetă hip-hop", a adăugat Watson.

Hamilton s-a transferat în această iarnă de la McLaren-Mercedes la Mercedes AMG. După şase etape, britanicul ocupă locul 4 în clasamentul piloţilor, după Sebastian Vettel (Red Bull), Kimi Raikkonen (Lotus-Renault) şi Fernando Alonso (Ferrari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici